Een spoedgeval is een ernstig medisch probleem waarvan de behandeling niet kan wachten.
Neemt u bij enige twijfel contact op voor overleg, zodat wij een inschatting voor u kunnen maken van de ernst van de aandoening. Het is belangrijk dat u eerst telefonisch contact met ons opneemt, voordat u naar de praktijk komt.
Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen voor uw bezoek aan de praktijk en zo snel mogelijk adequaat ingrijpen.

Indien u een patiënt heeft voor spoedeisende hulp belt tijdens onze openingstijden naar ons vaste telefoonnummer: 033 – 480 78 19

Voor een spoedgeval buiten onze openingstijden belt u met telefoonnummer: 0900 – 500 9009 (50ct. per min.) (U wordt dan direct doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.)

De Kring Dierenartsen Amersfoort en Leusden, waar wij onderdeel van zijn, heeft een eigen spoeddienst doordeweeks tot 20 uur ’s avonds. www.dierenartsenkringamersfoort.nl

’s Avonds na 20.00 uur en in het weekend wordt de spoeddienst verzorgd door de Spoedkliniek Midden Nederland, Yalelaan 108 te Utrecht.
U wordt automatisch doorgeschakeld naar deze kliniek als de Kring Amersfoort geen dienst heeft.
De Spoedkliniek Midden Nederland staat op het terrein van de faculteit Diergeneeskunde en heeft dezelfde ingang, maar functioneert hier zelfstandig. Er staan getrainde spoedartsen voor u klaar en indien nodig is er de hele nacht toezicht voor uw huisdier.
Hun website: www.uu.nl/sgmn

Heeft u geen vervoernaar Utrecht dan kunt u bellen met Dierenambulance IJsselstein: 0900-0245
Een Dierenambulance nodig in Amersfoort of Leusden? Neem dan contact op met 06-54337407