In verband met de ontwikkelingen rond het Corona Virus zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen te treffen in het belang van uw en onze gezondheid.

Dierenartspraktijk Hoogland is tot nader order van maandag tot en met vrijdag iedere ochtend geopend van 9.00 tot 13.00 uur voor spoedeisende behandelingen en het ophalen van voer en medicijnen.
Van 13.00 tot 17.00 zijn wij telefonisch bereikbaar.

Neem voor u naar de praktijk komt eerst telefonisch contact met ons op.
Wij kunnen hetgeen wat u aan voer of medicijnen nodig heeft voor uw huisdier(en) alvast klaar zetten of klaar maken.
In het geval van een ziek dier schatten wij dan in hoeveel tijd wij nodig hebben en plannen wij de afspraken ruim in. Dit om de kans dat u moet wachten in onze praktijk zo klein mogelijk te houden.

Als u bij de praktijk komt en u ziet dat er iemand anders binnen is vragen wij u buiten te wachten.

Kom maar met één persoon naar de praktijk en alleen als u zelf of niemand uit uw gezin klachten heeft als hoesten, keelpijn of koorts.

Houdt alstublieft 1,5 meter afstand tot de medewerksters van de praktijk.

U kunt momenteel bij ons alleen nog met de pin betalen.

Vanaf woensdag 29 april gaan we op maandag, woensdag en vrijdag-middag weer vaccinaties inplannen. We zullen u zelf telefonisch benaderen en beginnen met de dieren die vanaf maart het eerst aan de beurt waren om geënt te worden. Aan de telefoon worden bijzonderheden uitgevraagd. we nemen het dier in de wachtruimte van u over en u vragen om in de wachtruimte plaats te nemen. Na het onderzoek en de behandelingen brengen wij uw huisdier weer bij u terug.

Ook vanaf 29 april staan onze dierenartsen en assistenten op dinsdag, woensdag of donderdag-ochtend weer graag klaar om uw hond, kat of konijn te castreren/steriliseren. Ook plannen wij vanaf dan weer gebitsbehandelingen in. Bij het maken van deze afspraken krijgt u telefonisch instructies en tips voor de operatie en na de operatie.

Indien gewenst kunt u een telefonisch consult aanvragen of eventueel foto’s met uw vraag per mail aan ons versturen op manager@dierenartshoogland.nl Afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de hoeveelheid tijd die we hiervoor nodig hebben rekenen we hier 14.95 euro of 25.95 euro voor.

Wij streven ernaar om Dierenartspraktijk Hoogland zo lang mogelijk open te houden en daarom danken wij u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het team van Dierenartspraktijk Hoogland
T 033 – 480 78 19