In verband met de ontwikkelingen rond het Corona Virus zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen te treffen in het belang van uw en onze gezondheid.

Dierenartspraktijk Hoogland is tot nader order van maandag tot en met vrijdag iedere ochtend geopend van 9.00 tot 13.00 uur voor spoedeisende behandelingen en het ophalen van voer en medicijnen.
Van 13.00 tot 17.00 zijn wij telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Neem voor u naar de praktijk komt eerst telefonisch contact met ons op.
Wij kunnen hetgeen wat u aan voer of medicijnen nodig heeft voor uw huisdier(en) alvast klaar zetten of klaar maken.
In het geval van een ziek dier schatten wij dan in hoeveel tijd wij nodig hebben en plannen wij de afspraken ruim in. Dit om de kans dat u moet wachten in onze praktijk zo klein mogelijk te houden.

Als u bij de praktijk komt en u ziet dat er iemand anders binnen is vragen wij u buiten te wachten.

Kom maar met één persoon naar de praktijk en alleen als u zelf of niemand uit uw gezin klachten heeft als hoesten, keelpijn of koorts.

Houdt alstublieft 1,5 meter afstand tot de medewerksters van de praktijk.

U kunt momenteel bij ons alleen nog met de pin betalen.

Daarnaast vragen wij u begrip dat wij standaard niet-spoedeisende afspraken, zoals vaccinaties, castraties, nagels knippen, gebitsreinigingen ed uitstellen. Op deze wijze blijft er meer ruimte over voor de zorg-patiënten.

Wij streven ernaar om Dierenartspraktijk Hoogland zo lang mogelijk open te houden en daarom danken wij u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Het team van Dierenartspraktijk Hoogland
T 033 – 480 78 19